Pages

25 Haziran 2015 Perşembe

Bavul Telaşı

İyi haftasonları size! Bize de iyi tatiller!
Evet, tatil mi dediğinizi duyar gibiyim! Daha yeni başlamıştım hâlbuki işe! Sağ olsun iş yerim 2015 yılı için ailecek tatil yapamadığımızı ve koca bir sene yazın gelmesini beklememizi anlayışla karşıladı, böyle işveren dostlar başına!

Bildiğiniz gibi tatilin kötüsü yoktur, her şeyden uzaklaşmak herkese iyi gelir, kadınlar güzelleşir, erkekler kilo alır ve çocuklar uslu olurlar. Gel gör ki benim için tatillerin en eğlenceli kısmı bavul hazırlamak bölümüdür, aslında kolaylıkla sevgilime bu görevi devredebilirim fakat bavullara çantaların içine hunharca tıkılan kıyafetlerimize üzülüyorum ah dostlar! Bu yüzden birlikteliğimizin başında gittiğimiz tatillerde sadece kendi bavulumun yaparken kısa süre içerisinde aramıza Arya’nın katılmasıyla 3 bavulun yapılması görevini kendi üzerime alıp, az dertli başıma biraz daha dert aldığım doğrudur:).
Bavul yapmayı neden seviyorum derseniz? Giysileri ve tertip düzeni severim ben, cevabım basit aslında. Hiçbir zaman abartılı, şuh şeyleri sevmedim ancak şıklığı seven biriyim, hal böyle olunca tatilin birinci gününden son güne kadar yanımıza alınacak giysileri gün gün belirlemek ciddi iş benim için. Çünkü hava soğuk mu olur, şık bir yere gider miyiz, ya bu elbiseyi oraya gittiğimde giymek istemezsem, ya kombin yaptığım şortun üstüne bir şey dökülür ve kombin bozulursa, kırmızı etekle kahve rengi sandaletlerim olur mu? Gibi soruların cevapları benim için önemli , e bir de onca şeyi tek tek yerleştirmek bavula çok keyif verici😍
İşte bu sebeplerden günler öncesi benim bavul yapma telaşım başlar ve dolabın kapısı açılır sırasıyla şunu mu giysem bunu mu giysem diye seçme, eleme, deneme yöntemlerini uygularım sırasıyla!
Peki, siz nasıl hazırlanırsınız tatile? Tüm dolabı boşaltır mısınız? Yoksa 3 şort, bir gömlekçilerden misiniz? Ya bavul yapmak eğlenceli midir sizin için? Paylaşırsanız sevinirim.

Bol gülüşlü günler…..









Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Mrs. TikiTaka©