24 Ekim 2014 Cuma

Sıradan Bir Gün ve Uzun Yürüşler İçin Çocuk Taşıma Çantaları



Kışın yaklaştığı şu günlerde bahardan kalan fotoğrafları bizim gibi kamp yapmayı seven aileler için paylaşmak istedim. Eğer siz de ben çocuğumu alır dağ tepe bayır dolaşırım diyorsanız '' baby carrier backpack'' olarak satılan ürünlere şöyle bir göz atmanız yararlı olabilir.


Burada hemen hemen her çocuklu ailede bu çantalardan mevcut çünkü aileler hem doğa sporlarına meraklı hem de şehir içinde 15 dakikalık mesafede birçok yürüyüş parkuru bulma imkanınız var. Ancak Türkiye'de böyle bir ürünü alacaksanız kullanım sıklığınızı iyi değerlendirmekte fayda var. Bana kalırsa yılda bir kere kullanacaksanız ve o da ciddi bir parkur değilse Ergo baby gibi ürünler hem fiyat performansı hem de bütün bir yıl boyunca evinizde kapladığı alanı düşünerek sevgili doğa sever aileler için tatmin edici olacaktır. 

Fotoğrafta gördüğünüz ürünü biz ikinci el olarak 35 dolara aldık. Kendisi emektar bir bebek taşıma aracıdır zira almaya gittiğimiz evde bizi 3 tane çocuk karşıladı yaşları yaklaşık 10,11,5 gibiydi.






Ürünün performansı olarak gerçekten iyi, extra güneşliği çocuğunuzu hem güneşten hem de yağmurdan koruyor lakin unutmamanız gereken en önemli konu çantanın ağırlığı çocuğunuzun ağırlığıyla birleşince pek kolay taşınamayabilir. Bu sebepten hafif malzemelerden yapılmış çantaları değerlendirmenizi tavsiye ederim.



Bahsedilmesi gereken bir diğer konuda çocuğunuzun çanta içindeki rahatlığı. Arya sağolsun sıkıntıya kolay kolay gelebilen bir çocuk değil çantayı aldığımızda biraz tedirgin olmuştuk ancak güvenlik kemerleri takılı olmasına rağmen içeride kolay hareket edebildiği için hiç sıkıntı yaşamadık.



















































Bu kadar ürün tanıtımından sonra fotoğrafların hikayesini anlatayım birazcıkta. Çantayı evimize yakın bir parkta test sürüşüne çıkardığımız bir gündü. Hava Kanada için sıcak sayılırdı, 15 derece falan!!! İlk denemede Arya çantaya alışmış hatta sırttayken güzel bir uyku çekmişti.

Kullandığımız markayı daha fazla incelemek isterseniz tık tık. Bizim çantayı özellikle koymadığım yukarıda okuduğunuz gibi ilk kullanıcısı şuan 11 yaşında birazcık eski bir model!!!

Bol gülüşlü günler.....


Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Mrs. TikiTaka©