24 Nisan 2014 Perşembe

Bizim Ailede Olmaz Deme!!!





Merhabalar Herkese,

Biz köyümüze döndük, iyi ki gitmişiz çok güzel vakit geçirdik, hepimize çok iyi geldi doğrusu (şimdi böyle söylediğime bakmayın, giderken Arya'cım çok zorlandı o zaman içimden hiç böyle demiyordum:) ).
Gitmeden önce aşağıya eklediğim bu videoyu sizinle paylaşmak istemiştim ancak yok twitter kapanır, yok DNS ayarları şuan  aktif değil gibi memleket meselelerini takipten vakit bulamamıştım.

Siz de izleyin bakalım ne düşüneceksiniz???

Ben izleyince hemen aklıma çocukluk anılarım geldi, var mıydı bu tarz kullanımlar diye sorguladım kendimi ve hiçbirşey bulamadım. Sonra bir de erkek kardeşimin çocuklu dönemini düşündüm belki ona yapıştırmışızdır "aslan parçası" lakabını diye yok gene bulamadım, hatta hızımı alamayıp kuzenlerimin çocukluğunu bile düşündüm, pek birşey çıkmadı bizim aileden.(tam puan verelim büyüklerimize)

Sonra sıra geldi Arya'nın zamanına, var mıydı böyle birşey??? Evet vardı, bir kere bile kendisine öyle hitap etmesem bile blogta ve instagramda "Arya hanımkızım " diye bahsediyordum ara ara. Geldi içime oturdu bu kelime. Ben çocukken çocukluk arkadaşım dedeme  "Ali beyamca" diye seslenir,

6 Nisan 2014 Pazar

Deniz, Kum, Güneş ve Biz


Bir süredir yoğun bir programın içerisindeydim ve yazmayı ciddi şekilde ihmal ettim, suçluyum.
Mrs. TikiTaka©