29 Ekim 2013 Salı

Baba Bizi Kampa Götür








Bu yazıyı merakla bekleyen arkadaşlarımız olduğunu biliyorum, bu bir kamp yazısıdır, ‘ben çadırda kalamam, böcekti, taştı uğraşamam, tatile çıktığımız zaman kokteylimiz neredeydi’ diyorsanız baştan söyleyelim aşağıda Alican’ın anlattıklarından sıkılacağınız kesin ama bizim gibi tatilin her türlüsünü sevenlerdeniz başka türlü bir tatil tecrübesiini de bu yazıda bulacaksınız.

22 Ekim 2013 Salı

Ağlamak Serbest








 Siz de benim gibi tatile çıkmadan alışveriş yapıp, yenilerden giymeyi sevenlerdenseniz gelin şöyle sağ tarafa. Ama bu sefer herşey son dakikaya kalmıştı, Türkiye’ye gidecek olmanın heyecanı ya da birazcık yorulmanın sonucu diyebilirsiniz. Hal böyle olunca uçuşumuzun olduğu gün aldığımız ürünü değiştirmek için sabahın köründe alışveriş merkezine koştuk , koştur koştur giderken Aryacım bastı yaygarayı ve o sırada kozmetik standlarının tüm güzelleri kafa kafaya vermiş dedikodu yaparken bir anda Arya’ya döndüler ve ooom tatlı şey, ooo minik şey diye sevgi sözcüklerini sıralamaya başladılar.

20 Ekim 2013 Pazar

Sarı Sonbahar








Yaz buralarda kısa oluyor malum. Biz de bu kısa süreye biraz daha ekleme yapalım dedik ve Türkiye tatilimizi Eylül ortasına getirip yazın son demlerini memlekette geçirdik:)
3 hafta gibi uzun, Alican ve benim senelerdir yapmadığımız, mevcut rutinlerimizden birazcık sıyrıldığımız, Arya'nin maceralarıyla dolu, bol bol sevdiklerimizi gördüğümüz ,yaşadığımız her ilginç olayda bana gene yazacak konu çıktı dediğim,hareketli,güzel bir tatil oldu.
Mrs. TikiTaka©