11 Kasım 2014 Salı

ANNE MODASI: ALIŞVERİŞE Mİ ÇIKSAK???




































Dün alışverişe çıksam neler alırdım diye düşündüm. Sabah sabah dergilerde gezinirken bakın orataya neler çıktı?!?!? Aslında alışveriş bahane maksat yeni öğrenmeye başladığım photoshop programında pratik yapmak:))) Şimdi bu yazıyı okuyan pek sevgili arkadaşlarım bir photoshop kalmıştı yapmadığın diyeceklerdir biliyorum ancak onlara şunu söyleyebilirim Arya doğduktan sonra bu öğrenme işinde kendimi bir türlü durduramıyorum. Nedenlerini kendimce tespit ediyorum belki sırası gelince buraya yazarım.

8 Kasım 2014 Cumartesi

SİZİN RENGİNİZ HANGİSİ???

Eski işyerinden bir arkadaşım bir gün pat diye şöyle söyledi; Gül biliyor musun senin rengin kırmızı!!!??? Bu beklenmedik yorumla karşılaştığım için biraz şaşırmıştım ve neden böyle bir kanıya vardığını sordum. O da başladı örneklerle anlatmaya. Sonuçta şuna vardık ben işyerinde gayet renkli giyinen bir insan olmama rağmen mutlaka ve mutlaka kırmız rengi üstümde bulunduruyordum. Gerçektende öyleydi ne yapıyor ne ediyor, hiç kırmızı birşey bulamazsam kırmızı bir kalemle saçımı topluyormuşum ama hiç haberim olmamış o güne kadar.

4 Kasım 2014 Salı

⇒ ⇒ ⇒ ⇒
























































Selam Herkese,

Eğer ara ara bloğuma bakan olmuşsa yaptığım ufak değişikliği fark etmişsinizdir. Görünüm ve bloğun ismini değiştirmeyi uygun buldum çünkü Balık burcu insanı olarak ben (burçlara da inanmam aslında ama neyse) pek bir severim değişikliği, hareketi, kıtalararası taşındık gene yine heyecan kapladı içimi, ama çok güzel gözümde büyüyormuş numarası yaptım o ayrı mesele.
Mrs. TikiTaka©