18 Ağustos 2014 Pazartesi

Anne Blogger Arıyorum, Ciddi Düşünüyorum!



Kuzum şu Türkiye'deki anne blogger familyasına neler oluyor hiç anlamıyorum vallahi!!! Sanırım birileri demiş ki herkes birbirinine laf ederse topluca trend topiK oluruz.  Twitterı bir açıyorsun, ööööhhh!!!! , sinir, sters oluyorsun. Nedeni ise gelen laf etmiş giden laf etmiş, onun analığı, bunun çaktırmadan reklam parası istemesi, biri takmış sağlıklı yaşama ama çocuk tabletle uyuyor eliştirisi, diğeri sosyalist takılır ama alttan gizli elitist mesajlar verir,vs.vs.vs. ve sonuç olarak hiçbiri birbirini beğenmez.

Bu yazıyı okurlarsa eminim bana pek bir kızarlar ve hemen beğenmeyen sağdaki ''unfollow'' kısmına basabilir derler biliyorum. Zaten yaptım ben o işi. O gitti bu gitti, kala kala elimde bir ''GeCe'' kaldı. O da olmasa çok yalnızım. 

Okuyacak takip edecek, aklı selim, positif düşünen, yapıcı anne blogger arıyorum, arkadaş olalım, paylaşalım, işbirliği yapalım,kaynaşalım. Acaba çok şey mi istiyorum ya da ilan mı versem ''Anne Blogger Arıyorum, Ciddi Düşünüyorum'' diye, olur mu dersiniz???

Bol gülüşlü günler



4 yorum

  1. ;)) memnun oldum keske ben de hep ist da olabilsem ama baska bloglar önerebilirim bir ara özelden :)

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. daha ne yapabilirim ki!!!!! bir türlü açık davet

      Sil

Mrs. TikiTaka©