21 Ağustos 2014 Perşembe

Gezelim Görelim:Kanada

Bu sene leyleği havada gördüğümüz doğrudur. Ekim sonu Türkiye'ye döneceğimiz ve Alican'ın tüm izinlerini bitirmesi gerektiği için bu yazı bol tatilli geçiriyoruz. Hiç şikayetçi değiliz bu durumdan.


Bu haftasonu Vancouver yolcusuyuz, normalde yolculuk 13 saat sürüyor ancak çocuklu hayatta o kadar yolu bir tam günde bitirmemiz hem bize hem de Arya'ya büyük sıkıntı olacağı için tatil planımızı kamp konaklamalı, durmalı kalkmalı yapmaya karar verdik.

İlk iki gün 3 saat yoldan sonra Kanada'nın güzel parklarında kamp yapacağız sonra ver elini Vancouver, dönüşte gene ilk iki durakta kamp yapıp Arya'ya mümkün oldukça yolun uzunluğunu hissettirmemeye çalışacağız.


İlk konak yerimiz Jasper olacak:


Daha önce Jasper ziyaret ettik ancak hiç kamp yapmamıştık.

İkinci durağımız Kelowna olacak:


Üçüncü durağımız Vancouver:




Dördüncü durağımız Kamloops:


Beşinci ve son durağımız Banff:



Fotoğraflardan anlaşıldığı gibi heyecanlanmamak pek elde değil, umarım herşey yolunda gider ve dönüşte çocuklarla uzun yolculuğa nasıl çıkılır, nelere dikkat edilmeli gibi bilgileri verebilirim.

Bol gülüşlü günler...

4 yorum

  1. Uf harika eminim arya keyif alacaktır doğayla içiçe olacaksınjz sonuçta. Bizim de kanadayı gezme hayallerimiz var ama bakalım kimbillr ne zaman kısmet

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. oooooo ne zaman gelirseniz Kanada'ya travel guide nız hazır

      Sil
  2. Merhaba yakin bir zaman da kanadaya tasinacagiz ottawa ya. Kanada da yasamla ilgili genel bilgileri paylasabilirseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler

    YanıtlaSil

Mrs. TikiTaka©