8 Ağustos 2014 Cuma

Anne Modası: Cut Off Jeans / Yırtık Kotlar

Ağustos ayı ile birlikte blog uma yeni bir bölüm eklemek istiyorum umarım istikrarlı bir şekilde devam edebilirim. İstikrarlı diyorum çünkü blog yazma işi
tam anlamıyla istikrara ve de çok ama çok çalışmaya dayanıyor (yani benim yaptığımdan  ve genelde TR'de karşılaştıklarımdan çok öte birşey). Bakalım başarabilecek miyim??? 

Ta ta taaaaaaa ''Fashion Friday'' bölümümle karşı karşıyasın sayın okuyucu. Beni tanıyanlar bilirler ben giyinmeyi oldum olası sevmişimdir ancak anne olduktan sonra gardolabın durumu zevk alarak giydiklerimden daha çok Arya ile birlikteyken yolda, restaronda, doktorda  aklınıza gelebilecek her yerde rahat edebileceğim, kolay emzirebileceğim, kolayca bebeğimi taşıyabileceğim kıyafetlere dönmeye başladı. Tanım yerindeyse üzerime annelik çöktü!?!? Bakalım nasıl oluyormuş annelerin gardolobu.

*************
Bu yaz giymekten en çok keyif aldığım kıyafetlerin başında yıtrık kotlar (eski kotlarımı yırttım pek güzel oldu!!!) , etek ve şortlar geliyor. Hem rahatlığım ön planda hem de kendimi pek bir hoş hissediyorum ki sormayın gitsin :)












Hiç yorum yok

Yorum Gönder

Mrs. TikiTaka©